Ray Liotta a pledat vinovat la acuzatiile de conducere neglijenta a  unui autovehicul, dupa ce a lovit cu masina sa alte doua automobile parcate, in cadrul unei intelegeri cu procurorul care ancheteaza acest caz, informeaza vineri Associat
Ray Liotta a pledat vinovat la acuzatiile de conducere neglijenta a  unui autovehicul, dupa ce a lovit cu masina sa alte doua automobile parcate, in cadrul unei intelegeri cu procurorul care ancheteaza acest caz, informeaza vineri Associated Press receptionata de Rompres. Liotta, cunoscut pentru rolul gangsterului Henry Hill din filmul "Goodfellas" (1990), a fost acuzat initial pentru conducere a unui autoturism sub influenta alcoolului sau a drogurilor si ar fi putut primi o pedeapsa de pana la 6 luni de inchisoare in cazul in care ar fi fost gasit vinovat. "Ray a suferit din cauza unor efecte secundare neasteptate ale medicamentelor ce i-au fost prescrise de medicul sau" declara avocatul actorului, Blair Berk. In cadrul intelegerii la care a ajuns cu procurorii, Liotta a fost condamnat la 3 ani de libertate conditionata si va trebui sa urmeze o serie de programe educative impotriva consumului de alcool. Ray Liotta a fost arestat in luna februarie dupa ce a lovit doua masini parcate in zona Pacific Palisades din Los Angeles. Din fericire acest accident nu s-a soldat cu victime.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.