Rapid a castigat de o maniera clara meciul din optimile de finala ale Cupei Romaniei, 3-0 cu Poli, chiar la Iasi, determinandu-i pe suporterii giulesteni ca, pentru prima data din octombrie incoace, sa nu il mai conteste pe antrenorul Mircea Rednic.
Rapid a castigat de o maniera clara meciul din optimile de finala ale Cupei Romaniei, 3-0 cu Poli, chiar la Iasi, determinandu-i pe suporterii giulesteni ca, pentru prima data din octombrie incoace, sa nu il mai conteste pe antrenorul Mircea Rednic. Victoria Rapidului a provocat daune mari la Iasi, club care intentioneaza sa se desparta in urmatoarele zile de antrenorul Ionut Popa, unul dintre cei mai simpatici si mai longevivi tehnicieni pe banca unei echipe de Liga I.
"Daca am fost acuzat ca ii bagam pe copiii mei de suflet, i-am bagat pe astia si tot ei vor juca si cu Poli Timisoara. Ati vazut si voi ce jucatori de valoare ne-au adus finantatorii. Special l-am bagat pe Manga, ca sa vada lumea jucatorul de valoare", a spus Popa la finalul unei partide pe care a abordat-o cu jucatorii de rezerva, dupa ce a fost acuzat de sefi ca ii foloseste numai pe "copiii sai de suflet". Intrebat cum a evoluat Manga, Popa a raspuns in stilu-i caracteristic: "Misto!". "Jocul a fost castigat de o echipa valoroasa si pierdut de una lipsita de motivatie. Imi pare rau pentru tot ce se intampla la acest club. Cred ca cineva vrea sa desfiinteze pe Poli. Presedintele Boca a venit dupa meci si mi-a spus ca mai multi jucatori au venit in ultimele zile si au cerut rezilierea contractului. Am fost un grup, am fost o familie si nu inteleg de ce unii lovesc in halul asta in aceasta echipa", a afirmat Popa, aflat in conflict deschis cu primarul Gheorghe Nichita si cu actionarii clubului. "In calitate de spectator, cred ca am luat prea usor primele doua goluri, desi pana atunci echipa a jucat bine. Situatia lui Popa la echipa va fi decisa de catre actionari. Chiar daca sunt numai spectator, nu mi-e indiferent ce se intampla cu acest club si cu Ionut Popa, pe care il consider prietenul meu. Foarte important pentru viitorul acestei echipe este meciul cu Timisoara", a spus primarul iesean. Mult mai dur a fost Ioan Zapodeanu, unul dintre finantatorii gruparii din Copou. "Cand eu am spus dupa infrangerea cu Ceahlaul si semiesecul cu Farul ca sunt probleme, toti mi-au sarit in cap. Au zis ca eu destabilizez echipa. Uite ca acum spun mai multi ca Popa nu mai face fata la Poli Iasi. Asta este clar. Vin si eu si intreb: de ce nu m-au acuzat ca stric atmosfera si atunci cand le-am dat o groaza de bani antrenorilor si fotbalistilor? Are dreptate primarul Nichita in ceea ce a spus duminica seara si nu afirm asta pentru a ma pune bine cu el, pentru ca n-am nevoie de nici un fel de favoruri. Sunt om de afaceri si vreau sa investesc, dar numai in ceva ce merge, ce are viitor", a spus Zapodeanu, precizand ca situatia lui Popa la echipa va fi decisa in zilele urmatoare. Antrenorul a anuntat in mai multe randuri ca nu isi va da demisia, ci va astepta sa fie dat afara, ca sa-si ia banii din contract. "Domnul Popa ne-a acuzat pe noi investitorii ca nu venim sa stam de vorba cu jucatorii si pe urma tot el a spus ca de ce vine domnul Nichita in vestiar. Pai de unde stie el ca noi, investitorii, nu l-am mandatat pe domnul primar sa mearga in vestiar sa stea de vorba cu fotbalistii? Cand a fost domnul Nichita sa le dea bani a fost bine? Eu va spun: Popa nu a avut niciodata probleme cu banii la Poli Iasi. El are incasate inclusiv drepturile pentru luna noiembrie a acestui an. Se plange de bani, dar si-a construit ditamai viloiul in Arad", a mai spus Zapodeanu.


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.