Din acest weekend parintii le pot face o bucurie micutilor,ducandu-i in "Orasul lui Mos Craciun", in parcul "Alexandru Ioan Cuza"din sectorul 3 unde se pot intalni cu pitici,zane si alte personaje din basmele copilariei.

In "Orasul lui Mos Craciun",cu ajutorul unui spiridus si al zanelor,cei mici vor invata sa-i scrie Mosului, sa le adreseze felicitari celor dragi, sa fabrice coifuri, origami, decoratiuni pentru brad sa deseneze si sa contribuie la crearea Cartii lui Mos Craciun.

In afara acestor activitati intre orele 12:00 si 15:30,din jumatate in jumatate de ora,vor fi organizate concursuri pentru cei mici,care vor alterna cu Povestea Nasterii Domnului.
Intre 16:00 si 16:30 vor evolua Mosii Cantareti,urmati de Dansul spiridusilorteatru de papusi si concursuri interactive, intre 16:30 si 17:20.
Intre 17:20 si 17:40 copiii se vor bucura impreuna cu clovnii veseli si vor putea urmarii un numar de pantomima,ca mai apoi intre 17:50 si 18:10 sa asculte Povestea Nasterii Domnului, iar dupa ora 18:00 se vor putea distra pe ritmurile muzicale ale formatiilor Ministar, Do, Re, Mi, Contrapunct, Rogvaiv si Andantino, care vor sustine minirecitaluri .
Rompres