Componenta a lotului national de biatlon
Varsta: 18 ani
Etapa a treia a Cupei Europei la Biatlon, desfasurata in Austria, la Obertilliach, a fost una cu noroc pentru Romania. Reka Ferencz, din Gheorgheni, s-a clasat pe locul doi in proba de
Componenta a lotului national de biatlon
Varsta: 18 ani
Etapa a treia a Cupei Europei la Biatlon, desfasurata in Austria, la Obertilliach, a fost una cu noroc pentru Romania. Reka Ferencz, din Gheorgheni, s-a clasat pe locul doi in proba de 12,5 km individual, obtinand astfel cel mai bun rezultat din acest sezon pentru Federatia Romana de Schi si Biatlon.

"Este o sportiva extraordinara, care merita incurajata. Poate ajunge la performantele atinse de Eva Tofalvi. Sincer, rezultatul asta ne-a surprins pe toti. Ne bucuram foarte mult pentru Reka Ferencz si speram sa confirme in continuare", a declarat Marton Simon, antrenorul biatlonistei cu dubla legitimare la CS Miercurea Ciuc si CSS Gheorgheni.

Pentru rezultatul senzational din Cupa Europei, Jurnalul National o declara pe Reka Ferencz "Omul zilei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.