Actionarii Omniasig Vienna Insurance Group vor discuta, la 20 decembrie, dublarea capitalului, de la 103,23 mil. lei la 206,47 mil. lei, prin aport in numerar, potrivit Mediafax. Operatiunea vizeaza emiterea a 20,64 mil. actiuni cu o valoare nominala
Actionarii Omniasig Vienna Insurance Group vor discuta, la 20 decembrie, dublarea capitalului, de la 103,23 mil. lei la 206,47 mil. lei, prin aport in numerar, potrivit Mediafax. Operatiunea vizeaza emiterea a 20,64 mil. actiuni cu o valoare nominala de 5 lei pe unitate. In cadrul majorarii de capital, actionarii vor plati si o prima de emisiune, de 2,5 lei pentru fiecare titlu nou, cu o valoare totala de 51,61 mil. lei. Toti investitorii inscrisi pana la data de referinta, 19 decembrie, pot participa la adunarea actionarilor, astfel asiguratorul a completat ordinea de zi a sedintei actionarilor, incluzand majorarea capitalului. Alta propunere pentru sedinta actionarilor vizeaza preluarea de catre Omniasig a portofoliului de asigurari agricole al Agras Vienna Insurance Group. Transferul a fost aprobat, miercuri, de actionarii Agras, firma controlata de Unita, care detine 92,3% din capitalul social.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.