Numele lui Dica (foto) a mai fost asociat cu grecii de la Olympiakos Pireu in acest sezon. Atat finantatorul stelist Gigi Becali, cat si Dica au lasat sa se inteleaga ca in iarna jucatorul ar urma sa paraseasca gruparea din Ghencea. Pe de alta parte,
Numele lui Dica (foto) a mai fost asociat cu grecii de la Olympiakos Pireu in acest sezon. Atat finantatorul stelist Gigi Becali, cat si Dica au lasat sa se inteleaga ca in iarna jucatorul ar urma sa paraseasca gruparea din Ghencea. Pe de alta parte, cotidianul elen "Ethnosport" scrie ca, in timpul vizitei la Bucuresti, Ivic s-a interesat si de situatia lui Adrian Cristea (Dinamo) si Florentin Petre (TSKA Sofia). "Pe langa Nicolae Dica de la Steaua, Olympiakos este interesata si de Florentin Petre si Adrian Cristea. Petre este un international energic si a fost pe placul lui Ivic, care l-a vazut in meciul cu Albania, iar Cristea poate juca pentru Olympiakos daca se va califica mai departe in Liga Campionilor", a scris sursa citata. Agentia "Sportnet" a notat ca pe langa jucatorii mentionati, clubul grec este interesat si de stelistii Ovidiu Petre si Banel Nicolita. "Petre joaca la mijloc, dar are si simtul portii, fiind considerat solutia ideala, daca excludem clauza de reziliere piperata de un milion de euro. Steaua nu este dispusa sa se desparta chiar asa usor de Dica, lucru dovedit cand a refuzat oferte de la Olympique Marseille si Dinamo Kiev de cinci milioane de euro. Nicolita starneste si interesul cluburilor Sahtar Donetk si Spartak Moscova. Daca Olympiakos merge mai departe in Liga, nu e exclus sa incerce sa-i ia pe toti trei. Daca nu, probabil se vor gasi alte solutii, mai accesibile financiar", a scris "Sportnet", care adauga ca Olympiakos este interesata de alti doi fundasi stelisti, Ionut Rada si Dorin Goian. Potrivit agentiei "Sportime", de Ionut Rada este "foarte interesata" si gruparea italiana Genoa. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.