Mos Nicolae a simtit ca Oana Zavoranu este genul de femeie care nu se bucura la o ciocolata sau un ursulet de plus, ci prefera cadourile mult mai consistente. Tocmai de aceea, a actionat ca atare, asezandu-i in cizme bani cash, pentru ca vedeta sa p
Mos Nicolae a simtit ca Oana Zavoranu este genul de femeie care nu se bucura la o ciocolata sau un ursulet de plus, ci prefera cadourile mult mai consistente. Tocmai de aceea, a actionat ca atare, asezandu-i in cizme bani cash, pentru ca vedeta sa poata da iama in magazine, la cumparaturi, impreuna cu sotul ei, Pepe. “Am primit in dar foarte multi bani. La noi in familie e o traditie chestia asta. Decat sa-mi cumpere ceva si sa nu fie pe placul meu, cu totii prefera sa-mi dea bani ca sa-mi cumpar eu ce vreau. Bineinteles, am primit si foarte multe dulciuri, dar Mosul a fost mai darnic cu banii. Si eu lui Pepe i-am daruit tot bani. Vom merge impreuna zilele astea la cumparaturi, sa ne facem de cap cu banii Mosului”, ne-a declarat Oana.Andreia de la Trident a fost si ea extrem de ascultatoare, deci Mosul nu a ocolit-o nici anul acesta: “Am fost cuminte, asa ca m-a vizitat Mosul. Am primit in dar niste hainute frumoase si dulciuri deocamdata, dar cred ca mai am de primit cate ceva. Inca nu m-am intalnit cu toti cei apropiati.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.