Steaua are putine sanse sa atinga vreuna dintre cele trei tinte "externe" pe care si le-a propus pentru vacanta de iarna. Adrian Ilie (foto) a fost in Spania, pentru a negocia transferul lui Emiliano Armenteros, de la FC Sevilla, clubul andaluz dand
Steaua are putine sanse sa atinga vreuna dintre cele trei tinte "externe" pe care si le-a propus pentru vacanta de iarna. Adrian Ilie (foto) a fost in Spania, pentru a negocia transferul lui Emiliano Armenteros, de la FC Sevilla, clubul andaluz dand un raspuns negativ in privinta unei treceri a mijlocasului argentinian in Ghencea. Mai mult, fotbalistul este doar imprumutat in Spania, el aflandu-se in proprietatea lui Independiente, club cu care Steaua ar trebui sa negocieze, daca Sevilla isi va da acceptul. "Am discutat cu cei de la Sevilla si, in principiu, au spus ca nu, pentru ca e jucatorul lor. Vom avea insa o discutie in perioada de transferari si vom vedea ce putem rezolva. Dar, repet, va fi greu sa-l aducem la Steaua", a spus Ilie. Nici atacantul Juan Cruz, tot argentinian, nu are mari sanse sa ajunga in Romania, fiindca nu vrea. "Pretul de transfer al lui Sand este de cinci milioane de euro. Jucatorul vrea sa ajunga in Europa, ar fi cel mai frumos vis al sau, dar nu este dispus sa accepte oferta de la Steaua Bucuresti, deoarece vrea sa evolueze intr-un campionat mai puternic decat cel romanesc", a spus reprezentantul lui Sand. Tot un refuz a venit si din partea francezului Camus, de la Charleroi, astfel incat aproape de Steaua este doar Cyril Thereau. (B.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.