Celui mai cunoscut antrenor roman, Mircea Lucescu, nu i s-au inecat toate corabiile. Chiar daca Sahtiorul a ratat Europa, tehnicianul este in continuare apreciat in Ucraina, chiar la nivel inalt. Lucescu a fost premiat de catre presedintele Ucrainei
Celui mai cunoscut antrenor roman, Mircea Lucescu, nu i s-au inecat toate corabiile. Chiar daca Sahtiorul a ratat Europa, tehnicianul este in continuare apreciat in Ucraina, chiar la nivel inalt. Lucescu a fost premiat de catre presedintele Ucrainei, Victor Iuscenko, cu Ordinul de Merit gradul III (cel mai inalt) pentru contributia adusa in fotbalul ucrainean. Distinctia i-a fost inmanata lui Lucescu de catre seful regiunii administrative Donetk, Vladimir Logvinenko. Antrenorul roman a urcat pe scena in aplauzele intregii asistente, le-a multumit celor prezenti si si-a cerut scuze pentru ca in acest sezon echipa sa a fost eliminata din cupele europene. Ordinul de acordare a acestei distinctii antrenorului roman a fost semnat in august 2006. Aceasta distinctie a mai fost acordata pana acum unor jucatori si tehnicieni de valoare.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.