In ciuda ploii si a traficului infernal, aproape 100 de oameni s-au reunit in Sala Oglinzilor din cadrul Sediului Central al Uniunii Scriitorilor pentru a participa la o lansare de carte speciala. Silvia Kerim, figura cunoscuta a cercurilor literare,
In ciuda ploii si a traficului infernal, aproape 100 de oameni s-au reunit in Sala Oglinzilor din cadrul Sediului Central al Uniunii Scriitorilor pentru a participa la o lansare de carte speciala. Silvia Kerim, figura cunoscuta a cercurilor literare, si-a lansat joi volumele "Amintirea ca un parfum" si "O poveste cu noua povesti". Vizitatorii au fost intampinati cu sampanie, intr-o atmosfera de mare sarbatoare. Despre cele doua carti si mai ales despre autoare au vorbit academicianul Nicolae Breban, criticul literar Eugen Negrici si scriitoarea Silvia Chitimia. Daca Nicolae Breban a evocat amintiri placute din tineretea autoarei, lansandu-se in acelasi timp intr-un discurs virulent impotriva situatiei culturale actuale, Eugen Negrici o considera pe Silvia Kerim "cea mai interesanta producatoare de feerii din literatura romana". A mai vorbit despre carti directoarea editurii Carminis, Carmen Iorgulescu. Silvia Kerim a prezentat ulterior volumul "Arta de a primi", semnat Monica Anescot.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.