Curtea de Apel Timisoara judeca astazi procesul de suspendare a hotararii judecatoresti privind cererea de executare silita a societatii Hercules SA, administratorul Complexului Hotelier Minerva, din Baile Herculane. SC RR Turism SRL incearca sa sile
Curtea de Apel Timisoara judeca astazi procesul de suspendare a hotararii judecatoresti privind cererea de executare silita a societatii Hercules SA, administratorul Complexului Hotelier Minerva, din Baile Herculane. SC RR Turism SRL incearca sa sileasca firma Hercules sa plateasca datorii istorice, facute inca inainte de preluarea pachetului majoritar al hotelului. ZIUA a intrat in posesia unui document care schimba practic datele problemei. Conform declaratiilor timisoreanului Mihai Carabas, completul de judeceata din Timisoara care a propus executarea silita (in flagranta contradictie cu alte doua precedente instante) a primit ordine politice de la PD. In ecuatie se afla si o banca romaneasca, care a finantat o parte din investitiile efectuate la Complexul din Baile Herculane. Mai precis, pentru instalarea unor instalatii de aer conditionat. Din nefericire, banii cu aceasta destinatie au ajuns in cu totul alta parte. Societatea Mig Air care are acelasi actionariat ca si RR Turism a dat in judecata respectiva banca, caruia BNR i-a pus poprire pe conturi (caz unic in sistemul bancar). Atat banca, cat si unii dintre judecatorii Curtii de Apel Timisoara au primit ordin de la Partidul Democrat sa faca toate diligentele necesare pentru executarea societatii care administreaza complexul Minerva. Fiind evident interesul pentru preluarea complexului balnear din Baile Herculane. Chiar daca acest lucru este un abuz, pentru PD nu exista piedici. (D.E.I.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.