ACCESORII. Nokia a lansat doua seturi de casti: WH-700 si WH-600. Cele doua modele sunt compatibile cu numeroase dispozitive datorita adaptorului pentru conectori standard de 3,5 mm. Comutarea intre apeluri si muzica este destul de facila: in momentul primirii unui apel, muzica se opreste si porneste automat o data cu terminarea apelului.


PROIECTOR. Epson a lansat proiectorul home cinema EMP-TW680, un model HD ready. Inglobeaza o rezolutie nativa de 16:9 pentru filme, rata de contrast este de 10.000:1, iar luminozitatea este de 1.600 ANSI lumeni. Nu mai este necesara o camera mare pentru o vizionare pe ecran mare, deoarece modelul proiecteaza un ecran de 60 de inci de la 1,8 metri distanta. Lentilele pot fi ajustate 100% in sus si in jos, cat si 50% la stanga si la dreapta. Se poate conecta la o gama variata de surse, folosind HDMI versiunea 1.2, video, YUV S-Video, RGB si SCART.


ACORD. Ministerul Comunicatiilor si Tehnologiei Informatiei a semnat un acord cu Banca de Export-Import a Romaniei pentru sprijinirea companiilor sau autoritatilor locale care doresc sa acceseze fonduri structurale destinate proiectelor IT&C. Detinatorii unui proiect considerat eligibil de MCTI pot solicita Eximbank Romania o finantare pentru contributie proprie sau o garantie pentru un credit obtinut in acest scop de la o alta banca comerciala.


WI-FI SI TOUCHSCREEN. Sony Ericsson a adus si in Romania modelul W960i, care functioneaza in retea UMTS si beneficiaza de tehnologie touchscreen. Ecranul are 2,6 inci, iar rezolutia camerei este de 3,2 MP. Terminalul prezinta conectivitate Wi-Fi si sistem de operare Symbian 9.1. Nu are card de memorie, dar capacitatea de