Astazi se deschide Targul de moda Fashion East Fair, or­­ganizat de platforma Fas­hi­o­­neast.ro si Amigo Chic. Eve­nimentul are loc in clubul-res­taurant "La Sce
Astazi se deschide Targul de moda Fashion East Fair, or­­ganizat de platforma Fas­hi­o­­neast.ro si Amigo Chic. Eve­nimentul are loc in clubul-res­taurant "La Scena", iar in­trarea costa 10 RON. Au fost invitati sa participe peste 33 de designeri care vor prezenta si vor vinde creatii unicat. Vor fi de toate: haine, pantofi, accesorii, jucarii urbane. Criteriile de selectie a participantilor au fost originalitatea si inventivitatea propri­ei viziuni asupra materialului, taieturilor, cusaturilor, capacitatea de a remixa elemente din alte culturi (cultura de clubbing, subculturi adiacente jocurilor pe computer si alte zone de acest fel. Chiar si elemente din vestimentatia preotilor au fost reinterpretate si recon­tex­tu­a­li­zate de cativa artisti. A fost incurajata participarea de­sig­nerilor mai putin cu­noscuti, care fac doar piese unicat, lu­crate manual, fara a le fi in­tro­dus intr-un circuit de dis­tri­butie si promovare clasic. Fashion East Fair are ca invitati speciali un hair-stylist din Berlin - Charlie Le Mindu, un DJ londonez - Lo­gan Fisher, si un make-up ar­tist roman - Lucuchen. Charlie Le Mindu, cunoscut si sub apelativul de "Hairdresser of the Stars", va executa tunsori si styling la fata locului. Amigo organizeaza un targ de moda o data la trei luni. Astfel, cautarea de­sig­ne­rilor continua. Cei care doresc sa se inscrie la tar­gurile viitoare, pot trimite un e-mail la adresa chichunt@f-east.ro.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.