Exista tendinte pedagogice si inclinatii speculative materiale, care se vor desavarsi insa cu greu in domeniul practic. Va exista o mare armonie in viata instinctelor si raporturi fericite cu tinerii, cu invatatura, cu sportul , cu jocul, petrecerea si speculatiile. In legatura cu tendintele sociale se va inregistra o atitudine vie, dar totusi pasiva, precum si o mare sovaiala in raporturile erotice, care cu greu se pot fixa. Poate exista o alegere fericita a partenerului, dar dupa o serie de ezitari. Vor surveni adeseori si relatii dizarmonice cu anumite persoane care va tulbura prin faptul ca nu va inteleg cu adevarat. Complicatiile sentimentale vor putea fi rezolvate daca veti da dovada de mai multa rabdare. Incercati sa indepartati din preajma dumneavoastra persoanele superficiale, ale caror preocupari nu sunt decat simple scenarii. Apare o oarecare labilitate si iritabilitate in domeniul erotic, vadind insusiri care pot duce la un mod neconventional de a trai viata sexuala. Nu tratati cu duritate piedicile in dragoste, ci incercati sa fiti cat mai flexibili!

Berbec
Nu luati in calcul numai aspectele dizarmonice ale zilei, c i puneti pret in egala masura si pe lucrurile benefice! Va puteti achizitiona un lucru la care tineti foarte mult, dar veti face mari eforturi pentru asta. Petreceti destul de mult timp pentru a tatona terenul inainte de a va lansa intr-o investitie propriu zisa! In dragoste va doriti sa conduceti, si sa manipulati toata situatia. Nu lasati partenerul sa hotarasca in locul dumneavoastra nici daca este vorba sa va faca o surpriza. Preferati sa aveti controlul total.

Taur
Zi favorabila legaturilor sufletesti, relatiilor cu persoane influente. Va puteti lansa
intr-o relatie care va dura destul de mult, desi la inceput poate sa nu para atat de reusita. Faceti curte unei persoane care initial se poate arata usor indiferenta la farmecele dumneavoastra. Eficacitatea profesionala se dovedeste a fi impecabila.
Femeile vor avea o influenta benefica astazi, puteti avea o mare reusita prin intermediul lor.

Gemeni
Personalitatea dumneavoastra poate deranja anumite persoane de la locul de munca, deoarece nu vi se daruieste prea multa afectiune si atunci reactionati oarecum impulsiv. Incercati sa explicati de ce reactionati mai agresiv, in loc sa lasati persoanele din jurul dumneavoastra sa va judece gresit! Aveti vise morbide, care va sperie si va dau de gandit intr-o oarecare masura. Sunteti ravasiti dupa ultimele evenimente si incercati sa trageti o invatatura serioasa din tot ce vi s-a intamplat!

Rac
Cu cat va veti ambitiona mai tare sa nu faceti ceea ce face toata lumea cu atat veti suferi mai mult. In privinta sanatatii sunteti putin mai agitati si mai ingrijorati decat in mod normal. Sunteti gelosi pe persoana iubita, ceea ce este in dezavantajul dumneavoastra. Incercati mai degraba sa va puneti toate farmecele in valoare si sa pareti cat mai indiferenti! Ati putea incerca sa nu lasati impresia lipsei de incredere in sine.

Leu
Nu ignorati persoanele care v-au ajutat in vremuri de restriste! Trebuie sa dati importanta cuvenita tuturor celor care v-au fost aproape, chiar daca sunteti destul de prinsi in valtoarea evenimentelor. O persoana de sex opus va atrage atentia in mod deosebit, dar nu indrazniti sa luati initiativa. Ati putea sa va aratati interesul mai explicit, deoarece nimeni nu poate intui ceea ce ganditi daca nu sunteti mai directi.