Suspendat din PSD la sfarsitul lunii septembrie, in momentul in care ar fi trebuit sa preia manda­tul de senator in locul lui Dan Voiculescu, fostul ministru in guvernul Nastase, Ionel Blanculescu (foto), a fost exclus joi seara din partid
Suspendat din PSD la sfarsitul lunii septembrie, in momentul in care ar fi trebuit sa preia manda­tul de senator in locul lui Dan Voiculescu, fostul ministru in guvernul Nastase, Ionel Blanculescu (foto), a fost exclus joi seara din partid. Decizia a fost luata de organizatia Bucuresti, condusa de Marian Vanghelie, pe motiv ca Blan­culescu a dat partidul in judecata, dupa ce, la suspendare, se invocase lipsa activitatii politice si neplata cotizatiei de partid.   INFIRMARE. Ieri, Blanculescu a negat insa ca nu si-a platit cotizatia (prezentand presei o "dovada de plata" din luna februa­rie a acestui an), dar si faptul ca a actionat deja PSD in instanta, precizand ca la acest moment se desfasoara procedura prealabila pentru a da in judecata "nu partidul, ci pe cei care se ascund in spatele acestuia, infractori de Drept Constitutional si, de ce nu, Comun". El considera ilegala atat suspendarea sa din partid, cat si excluderea, aplicate, in opinia acestuia, pentru a-i impiedica accederea in Senat, si acuza tandemul Geoana-Vanghelie ca "recidiveaza din prostie in penibil". "Cuplul de comici vestiti ai politicii dam­bo­vitene, Geoana-Vanghelie, se umple de penibil, realizand o excludere ilegala, penala in perioada de suspendare ilegala si de asemenea penala, instituita de acestia in mod abuziv", sustine Blanculescu. El arata ca, daca din partea lui Vanghelie, "expresie agramata a unei grave malformatii politice congenitale, mutant politic, pasager prin politica romaneasca de pe­riferie", nu se asteapta "sa inteleaga o iota din mesajul sau, din partea lui Geoana asteapta "o revizuire a conduitei".


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.