Prezent la Mondialele din Franta, presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, a precizat ca nationala pregatita de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi si-a programat atingerea varfului de forma la meciul din sferturile de finala. "De acum, fiecare partida es
Prezent la Mondialele din Franta, presedintele FR Handbal, Cristian Gatu, a precizat ca nationala pregatita de Gheorghe Tadici si Dumitru Musi si-a programat atingerea varfului de forma la meciul din sferturile de finala. "De acum, fiecare partida este extrem de importanta. Fiecare minut, fiecare secunda din fiecare meci. Echipa trebuie sa se racordeze, incet, incet, la un randament maxim. Paradoxal, fetele sunt mai linistite decat mine, antrenorii si suporterii. Sunt concentrate si asta e bine. Nationala noastra nu a atins varful de forma pana acum, dar nici nu trebuia sa se intample acest lucru. Varful de forma trebuie sa-l atinga la meciul eliminatoriu din 13 decembrie", a punctat fostul mare handbalist, adaugand ca nu cunoaste in amanunt jocul adversarelor din grupa principala M II. "Nu cunosc in amanunt jocul adversarelor, dar sunt convins de un lucru: in grupa noastra vanatoarea mare va fi pentru primul loc. Romania nu-si permite alta varianta, pentru ca ii va fi mult mai usor apoi, la jocul eliminatoriu, sa intalneasca in postura echipei de pe locul patru din cealalta grupa o alta formatie decat puternicele Rusia, Norvegia sau Franta. Asta trebuie sa evitam", a concluzionat Gatu. (T. RIST)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.