Cånd nu-i convine ceva, dl Frunzaverde se face ca nu intelege, cånd totul e evident, se uita pe ceas si se scuza ca are treaba, iar cånd nimeni nu e vigilent, face jocuri cerebrale ale caror consecinte sunt greu de masurat pe terme
Cånd nu-i convine ceva, dl Frunzaverde se face ca nu intelege, cånd totul e evident, se uita pe ceas si se scuza ca are treaba, iar cånd nimeni nu e vigilent, face jocuri cerebrale ale caror consecinte sunt greu de masurat pe termen scurt. Pe termen lung, si-a consolidat pozitia in cadrul partidului, dupa ce a initiat platforma populara in PD si a purtat negocieri in numele democratilor romåni pentru intrarea in PPE. In acest moment, putem spune fara sa se supere nimeni, nici macar Zeus, ca PD este prelungirea mintii artizanului Frunzaverde in PPE. Asta ii da prilejul sa primeasca si sa execute ordine din afara teritoriului national, care hotarasc soarta PD, altcumva decåt o fac bocii, blagii, videnii, udrele, boagioaicele sau canacheii. Ca o consecinta, puterea sa a crescut exponential, acea putere invizibila, de tip occidental, care nu se afla la purtator, desi in interior dl Frunzaverde se bucura in continuare de o imagine publica difuza.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.