Populatia ar putea plati mai mult pentru energia electrica de la 1 ianuarie sau de la 1 aprilie. Reprezentantii companiei de distributie si furnizare a energiei electrice CEZ Romania au avansat si nivelul majorarii: 2-3%. „Daca tarifele reglem
Populatia ar putea plati mai mult pentru energia electrica de la 1 ianuarie sau de la 1 aprilie. Reprezentantii companiei de distributie si furnizare a energiei electrice CEZ Romania au avansat si nivelul majorarii: 2-3%. „Daca tarifele reglementate la electricitate nu vor creste la 1 ianuarie, vor ramane neschimbate tot anul, deoarece anul viitor este an electoral“, au declarat oficialii CEZ. In replica, Nicolae Opris, vicepresedintele Autoritatii Nationale de Reglementare in domeniul Energiei (ANRE), ne-a declarat ca decizia cresterii preturilor la electricitate va fi luata dupa 15 decembrie. „Este prea devreme sa ne pronuntam in acest moment.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.