O actiune a ecologistilor germani, care au indemnat populatia sa stinga toate luminile timp de cinci minute, maine, ar putea perturba intreaga retea electrica europeana, daca va fi urmata masiv, avertizeaza profesionistii germani in cotidianul Die We
O actiune a ecologistilor germani, care au indemnat populatia sa stinga toate luminile timp de cinci minute, maine, ar putea perturba intreaga retea electrica europeana, daca va fi urmata masiv, avertizeaza profesionistii germani in cotidianul Die Welt, transmite AFP, citat de NewsIn. Initiativa "Stingeti lumina pentru climat", lansata de asociatiile ecologiste in Germania, Elvetia si Austria, cere tuturor germanilor sa stinga luminile sambata, intre orele 19.00 si 19.05 GMT (21.00 - 21.05, ora Romaniei). "Aceasta initiativa nu este lipsita de riscuri", potrivit lui Stefan Tenbohlen, specialist la Universitatea de la Stuttgart (sud-vest), care nu poate "baga mana in foc ca totul va fi bine".


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.