Proprietarii City Mall din Bucuresti au investit 13 milioane de euro pentru realizarea unei parcari de 31.000 mp, langa mall, care va cuprinde si o zona comerciala. City Mall, amplasat in zona Eroii Revolutiei, este detinut de fondul de investitii au
Proprietarii City Mall din Bucuresti au investit 13 milioane de euro pentru realizarea unei parcari de 31.000 mp, langa mall, care va cuprinde si o zona comerciala. City Mall, amplasat in zona Eroii Revolutiei, este detinut de fondul de investitii australian APN/UKA European Retail Trust, care a preluat proiectul prin achizitia companiei Victoria Holding, dezvoltatorul centrului comercial. Parcarea este structurata pe 14 niveluri - subsol, parter, mezanin si 11 etaje si cuprinde o zona pentru locuri de parcare cu o capacitate de 1000 de masini. Zona de comert a parcarii este o extensie a spatiului comercial al City Mall si va oferi servicii financiare prin intermediul a patru banci, servicii de retail si de recreere. Bancile care au inchiriat spatii in cadrul proiectului sunt BCR, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank si Emporiki Bank, iar serviciile de retail vor fi oferite prin intermediul unui supermarket Billa si a unui magazin Domo. Zona de recreere va fi acoperita de Casino Max Bet. (C.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.