Judecånd dupa imaginea afisata in public si dupa zåmbetele aruncate in dreapta si-n stånga, am crede ca vedetele au o viata cum nu se poate mai frumoasa. Nimeni nu si-ar inchipui ca Anamaria Ferentz, frumoasa Dana Razboiu, 'mama>>
Judecånd dupa imaginea afisata in public si dupa zåmbetele aruncate in dreapta si-n stånga, am crede ca vedetele au o viata cum nu se poate mai frumoasa. Nimeni nu si-ar inchipui ca Anamaria Ferentz, frumoasa Dana Razboiu, 'mama>> Zina sau chiar “doamna de fier” Monica Tatoiu ar putea incasa pumni si picioare intocmai ca un animal lipsit de aparare.

Eram obisnuiti sa credem ca violenta domestica este specifica familiilor de la tara si ca ea este demult disparuta din mediul celor instruiti. Traumele prin care trec insa multe femei mai mult sau mai putin celebre ne contrazic si ni-l infatiseaza pe barbatul scolit cu apucaturi de primitiv, cand nervii ii ating cota maxima. Asa se face ca fostul ministru al sanatatii Ovidiu Branzan si-a lovit sotia, nimeni alta decat Dana Razboiu, cu pumnii si picioarele in toiul noptii, furia sa fiind alimentata de mai multe pahare de alcool consumate anterior. Dana s-a prezentat la sectia de politie pentru a-si reclama sotul, chipul sau avand urme ale traumei prin care tocmai trecuse. Branzan s-a aparat sustinand ca el ar fi fost cel agresat din senin de catre femeie, iar el nu a facut nimic altceva decat sa o scoata din camera. Adevarul este probabil undeva la mijloc, cert este ca o casnicie care din afara parea una de vis s-a sfarsit la numai doi ani de la infaptuire, de vina fiind violenta domestica.

'Mama>> Zina a stat in coma patru zile
Chiar daca o stim drept o femeie puternica si foarte respectata, Zina Dumitrescu a simtit pe pielea ei pumnii si picioarele barbatului cu care era casatorita. Este vorba despre actorul Rim Negreanu, cu care s-a maritat la numai 19 ani si cu care are si un copil, Catalin. Dupa 14 ani de casnicie, din cauza geloziei excesive, barbatul i-a aplicat o corectie sora cu moartea pentru ca a intarziat 30 de minute.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.