Un artist planteaza flori luminoase, cu ocazia celei de-a noua editii a festivalului Luminii, organizat la Lyon (Franta). Patru milioane de oameni sunt asteptati sa ia parte la aceasta traditie religioasa (veche de 150 de ani) dedicata Fecioarei Mari
Un artist planteaza flori luminoase, cu ocazia celei de-a noua editii a festivalului Luminii, organizat la Lyon (Franta). Patru milioane de oameni sunt asteptati sa ia parte la aceasta traditie religioasa (veche de 150 de ani) dedicata Fecioarei Maria.   Hilary Swank - Interviu cu un alt vampir Hilary Swank (distinsa cu doua premii Oscar) a obtinut rolul principal in filmul "Fangland", adaptat dupa romanul lui John Marks, care va fi coprodus de Das Films si Blumhouse Prods. Actrita va interpreta o producatoare de televiziune care vine in Romania pentru un interviu cu un celebru traficant de arme, care se dovedeste un Dracula al timpurilor moderne. Das Films produce, de asemenea, o adaptare pentru marele ecran a romanului lui Paulo Coelho, "Veronika se hotaraste sa moara", in timp ce Blumhouse se ocupa de postproductia lungmetrajului "The Accidental Husband", cu Uma Thurman si Isabella Rossellini.   Despre Putin - Predictiile unui astrolog rus Daca lucrurile nu sunt clare inca in privinta viitorului succesor al presedintelui rus, Vladimir Putin, cel mai cunoscut astrolog rus, Pavel Globa, afirma ca raspunsul este deja scris in stele. Cu privirea atintita in ecranul unui laptop, el prezice ca Vladimir Putin va alege intre prim-vicepremierul Dmitri Medvedev si premierul Viktor Zubkov pentru a-i lua locul la Kremlin. Globa se lauda ca 85% din prezicerile sale se adeveresc si afirma ca a prevazut destramarea URSS, catastrofa nucleara de la Cernobil si atentatele de la 11 septembrie 2001 de la New York si Washington.   Multimiliardari - Nunta in sanul Google Cofondatorul Google, multimiliardarul Larry Page (34 de ani) se casatoreste astazi, pe o mica insula din Caraibe. Printre cei circa 600 de invitati sunt asteptati Bono, numerosi miliardari, precum si Hillary si Bill Clinton. Necker Island, care se inchiriaza in principiu pentru 46.000 de dolari pe zi, nu poate sa adaposteasca decat cateva zeci de persoane, astfel ca restul invitatilor vor fi cazati pe insula vecina Virgin Gorda, in complexul turistic Little Dix Bay. La nivelul actual al actiunilor Google, care costa aproape 700 de dolari fiecare, Larry Page, care detine 32 de milioane  de actiuni, circa 10% din capital, poseda o avere de peste 22 de miliarde de dolari.   Schita de Rubens - Pret "rotund": 5 milioane de euro O schita a lui Rubens a fost adjudecata joi la Londra pentru 3,8 milioane de lire sterline (5,3 milioane de euro, 7,7 milioane de dolari) in cadrul unei licitatii organizate de casa Christiea€™s, un pret record pentru acest gen de opera a pictorului flamand din secolul al XVII-lea.  Schita, "Doua studii ale unui tanar", care reprezinta capul unui necunoscut, din fata si din profil, a fost realizata intre 1615 si 1617.  


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.