Liderii PD si PLD s-au intalnit ieri, la sediul organizatiei PD Bucuresti, pentru a stabili echipele de negociere care se vor ocupa de statutul si programul partidului ce va rezulta in urma fuziunii, dupa ce cu o zi in urma democratii au avut o disc
Liderii PD si PLD s-au intalnit ieri, la sediul organizatiei PD Bucuresti, pentru a stabili echipele de negociere care se vor ocupa de statutul si programul partidului ce va rezulta in urma fuziunii, dupa ce cu o zi in urma democratii au avut o discutie si cu presedintele Traian Basescu. Surse democrate au declarat, conform NewsIn, ca miercuri seara democratii au avut o intalnire cu liderii PLD, la restaurantul Mc Moni's din Capitala, urmata de o discutie cu seful statului. Basescu le-ar fi transmis democratilor sa nu mai iasa public cu declaratii critice la adresa proiectului fuziunii, referindu-se la pozitia vicepresedintelui Sorin Frunzaverde, conform careia PDL este un melanj penibil. Pe de alta parte, Basescu le-ar fi spus liderilor PD ca se bucura ca au inteles importanta proiectului fuziunii si au trecut la punerea lui in practica.

Principala miza a negocierilor de ieri dintre PD si PLD a constat in impartirea functiilor in structura de conducere a viitorului partid, dar si denumirea acestuia, in conditiile in care democratii ar fi vrut sa ii convinga pe liber al-democratii lui Theodor Stolojan sa accepte pastrarea titulaturii de Partid Democrat.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.