Celelalte patru productii intrate in top 5 al NBR sunt "The Band's Visit", "The Counterfeiters", "La vie en rose" si "Lust, Caution".
Pe de alta parte, NBR a stabilit ca productia "Nu exista tara pentru batrani" ("No Country for Old Men"), semnata de Joel si Ethan Coen, este cel mai bun film al anului, castigand trofeele "cel mai bun film", "cea mai buna distributie si "cel mai bine adaptat scenariu". George Clooney si Julie Christie au luat premiile pentru "Cel mai bun actor" si "Cea mai buna actrita". Pe de alta parte, filmul lui Clooney, "Michael Clayton", si al lui Christie, "Away from Her", au castigat si trofeele Top Ten Films si Top Independent Films. In cadrul evenimentului, Michael Douglas a primit un trofeu pentru intreaga cariera. Tim Burton a obtinut premiul pentru "cel mai bun regizor" pentru productia "Sweeney Todd".
Topul celor mai bune zece filme, in viziunea NBR, a fost urmatorul: "Asasinarea lui Jesse James de catre lasul Robert Ford", "Atonement", "Ultimatumul lui Bourne", "The Bucket List", "Into the Wild", "Juno", "Vanatorii de zmeie", "Lars and the Real Girl", "Michael Clayton" si "Sweeney Todd". (D.C.)