Complexul Energetic Craiova si-a anuntat intentia de a contracta, prin licitatie deschisa, lucrari de inginerie si constructii la sucursala Isalnita, data limita de depunere a ofertelor fiind 29 ianuarie 2008. Lucrarile, care se vor derula timp de 18
Complexul Energetic Craiova si-a anuntat intentia de a contracta, prin licitatie deschisa, lucrari de inginerie si constructii la sucursala Isalnita, data limita de depunere a ofertelor fiind 29 ianuarie 2008. Lucrarile, care se vor derula timp de 18 luni, vizeaza cresterea stabilitatii depozitelor de zgura si cenusa si au o valoare estimata cuprinsa intre 95,2 milioane lei (26,8 milioane euro) si 107,1 milioane lei (30,2 milioane euro). Investitia va fi finantata in proportie de 85% printr-un credit comercial angajat de CE Craiova, restul fondurilor provenind din sursele proprii ale producatorului de electricitate.
Presedintele AVAS, Teodor Atanasiu, anunta la sfarsitul lunii trecute ca producatorul din Craiova va lansa, in 2008, actiuni la Bursa, printr-o majorare de capital, pentru asigurarea lichiditatilor si a finantarii investitiilor de mediu, operatiune prin care atrage fonduri de mai multe zeci de milioane de euro. Listarea la Bursa va fi realizata anterior privatizarii complexului, a mai spus Atanasiu.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.