Mai multe drumuri nationale si judetene din judetul Brasov au fost blocate in cursul zilei de miercuri, din cauza caderilor abundente de zapada din cursul noptii, care au doborat cativa copaci pe carosabil, unul dintre drumurile afectate fiind si DN
Mai multe drumuri nationale si judetene din judetul Brasov au fost blocate in cursul zilei de miercuri, din cauza caderilor abundente de zapada din cursul noptii, care au doborat cativa copaci pe carosabil, unul dintre drumurile afectate fiind si DN1A Brasov - Ploiesti. Potrivit unui raport al Prefecturii Brasov, circulatia pe DN1A, in zona Babarunca, dintre Brasov si Ploiesti, a fost blocata timp de aproape o jumatate de ora, in jurul orei 6.00, din cauza caderii unui copac pe carosabil. Districtul Drumuri Nationale - Sacele a intervenit operativ pentru deblocarea circulatiei. De asemenea, pe DJ 101H intre Poiana Brasov si Rasnov circulatia a fost inchisa pana cand copacii cazuti din cauza greutatii zapezii au fost ridicati de pe carosabil. In aceasta zona s-a intervenit cu cateva echipe din cadrul ISU Brasov.

Pe DN13 in zona Valea Bogatii drumul a fost blocat intre km 37-38, in jurul orei 7.00.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.