Dupa ce a negat vehement zvonurile legate de orientarea lui sexuala, seducatorul actor din „Prison Break" dezvaluie cum trebuie sa fie femeia ideala pentru el. De cind celebrul blogger Perez Hilton a lansat zvonul ca Wentworth Miller ar fi gay, actorul din serialul „Prison Break", adus pe DVD in premiera in Romania de ziarul Cotidianul, nu rateaza nici o ocazie sa afirme raspicat ca este in tabara hetero. Stie foarte clar si ce vrea de la o femeie, dar spune ca nu are timp de relatii, cariera fiind pe primul plan.

„Cred ca increderea este cheia multor lucruri. Unii prefera simtul umorului sau stilul, dar cel mai atractiv la o femeie este increderea in ea insasi; sa se simta confortabil in propria piele. Mi-ar placea sa gasesc o femeie care intelege cum e sa fii cu un actor fara sa fie ea insasi actrita. As vrea o femeie care sa-mi tina picioarele pe pamint si sa ma tina de mina cind ma invirt in cerc", declara actorul intr-un interviu acordat „Cuore Magazine". Intrebat de reporter ce ar alege daca femeile ar fi impartite in doua categorii, brunete si blonde, Wentworth Miller alege fara ezitare brunetele. „Multi ani am fost indragostit de Angie Harmon, actrita din serialul «Law and Order»", isi argumenteaza Miller optiunea.

Devenit celebru pentru rolul lui Michael Scofield din „Prison Break", actorul spune in acelasi interviu ca multe dintre admiratoarele lui nu stiu sa faca diferenta dintre el si personaj, simtindu-se mai atrase de tinarul inginer constructor din show decit de Miller in carne si oase. „Mi se intimpla sa-mi dea femeile numerele de telefon pe strada fara ca eu sa le fi intrebat macar cum le cheama, dar nu stiu in ce masura chiar sint atrase de mine", explica actorul in interviu. Intrebat cum i-a schimbat celebritatea viata, Wenty sustine ca a ramas aceeasi persoana. „Televiziunea e un mediu puternic. Acum am «prieteni» in fiecare oras din Statele Unite. Toata lumea vrea ceva de la mine. Ei ma cunosc, dar eu nu-i stiu. O multime de oameni vorbesc cu mine pe strada. Ma simt diferit. Simt ca mi-am pierdut intimitatea, ceea ce e foarte ciudat, pentru ca sint acelasi om, cu aceleasi temeri si incertitudini ca si inainte", se lamenteaza starul.

Odata devenit faimos, actorul a inceput sa fie vinat de reporteri si paparazzi. A fost cautat inclusiv la arborele genealogic pentru a descifra misterele frumusetii sale exotice. Se pare ca ii curge prin vene un amestec de singe afroamerican, jamaican, englez, german, evreu, rus, francez, danez, sirian, libanez si putin cherokee. Cert e ca actorul a devenit peste noapte un sex-simbol al Hollywoodului, concurind nume grele din cetatea filmului. „Cel mai mult mi-ar placea ca, peste ani, producatorii sa zica la auditii: «Am nevoie de un Wentworth Miller»", declara actorul intr-un interviu pentru AOL TV.

Nu ratati DVD-ul de vineri, 7 decembrie

Pregateste-te sa evadezi!

Vineri, 7 decembrie, veti primi DVD-ul 1 cu primele doua episoade din „Prison Break". DVD-ul este insotit si de cutia de colectie in care veti depozita DVD-urile si costa 12,9 lei. Vineri, 14 decembrie, DVD-ul 2 cu episoadele 3 si 4. Intra pe www.cotidianul.ro/select si descarca wallpapere cu eroii preferati din „Prison Break"