Senatul italian dezbate zilele acestea, decretul de lege privind expulzarile, iar ministrul de interne Giuliano Amato a cerut senatorilor un vot rapid. Textul decretului-lege constituie un subiect de disputa intre polurile politice italiene, si chia
Senatul italian dezbate zilele acestea, decretul de lege privind expulzarile, iar ministrul de interne Giuliano Amato a cerut senatorilor un vot rapid. Textul decretului-lege constituie un subiect de disputa intre polurile politice italiene, si chiar in cadrul coalitiei de guvernamant de centru-stanga, unde radicalii reprezentati de Partidul Refondarii Comuniste (PRC) militeaza pentru mai multe garantii sociale pentru cetatenii straini vizati de ordine de expulzare. Totodata, ministrul justitiei, Clemente Mastella, a declarat in plen: „Mai bine sa lasam sa cada decretul“. „Ce se intampla in ianuarie? In ianuarie este epitaful celui care este (guvernul Prodi, n.r.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.