Rezervat, noul sef al SIE a evitat sa dea detalii despre planurile sale in noua functie sau despre eventualele schimbari pe care le-ar putea face in institutie. "Am depus juramantul, urmeaza publicarea in Monitorul Oficial si abia din acel moment pot
Rezervat, noul sef al SIE a evitat sa dea detalii despre planurile sale in noua functie sau despre eventualele schimbari pe care le-ar putea face in institutie. "Am depus juramantul, urmeaza publicarea in Monitorul Oficial si abia din acel moment pot sa spun ca sunt noul director al SIE", a declarat Ungureanu. Intrebat ce isi propune sa faca in noua postura, el a cerut timp pentru a sti exact despre ce este vorba. "Dati-mi intai timp, sa vad exact despre ce este vorba, sa stim care este momentul de la care pornim. In orice caz, am spus si ieri la audieri, important este ca Romania sa poata fi perceputa si, nu in ultimul rand, sa poata fi activa pe plan extern, asa cum o arata exigentele noastre si asa cum o cer asteptarile noastre. Cred in vocea puternica a Romaniei si sunt convins ca destinul nostru are nevoie de energie", a spus directorul SIE. In privinta schimbarilor in cadrul serviciului, el a declarat: "N-as putea sa va raspund in acest moment, dar, asa cum Romania merge spre bine, cred ca si institutiile statului tot spre mai bine trebuie sa mearga". Presedintele Traian Basescu a anuntat ca se va intalni astazi cu Mihai Razvan Ungureanu la sediul SIE, in prima zi a acestuia de la preluarea sefiei serviciului. (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.