Europarlamentarul Laszlo Tokes a fost primit, ieri, la Cotroceni de seful statului, caruia i-a vorbit despre „oficialii nomenclaturistilor maghiari“ din Harghita si Covasna. Tokes i-a spus lui Basescu ca in regiunea Harghita si Covasna,
Europarlamentarul Laszlo Tokes a fost primit, ieri, la Cotroceni de seful statului, caruia i-a vorbit despre „oficialii nomenclaturistilor maghiari“ din Harghita si Covasna. Tokes i-a spus lui Basescu ca in regiunea Harghita si Covasna, vizitata de seful statului in vara acestui an, exista o nemultumire la adresa liderilor maghiari. „Acea nemultumire pe care ati experimentat-o si eu am resimtit-o. Era un contravot impotriva oficialilor nomenclaturistilor maghiari“, i-a spus Tokes lui Basescu, citat de NewsIn. Seful statului l-a felicitat pe episcopul reformat pentru rezultatul obtinut la euroalegeri. „Felicitari, sincer nu am crezut ca un independent, si cu o zona atat de restransa, poate aduna atatea voturi, 3,45%, partide intregi nu au reusit ...“ i-a spus Basescu lui Tokes. Acesta l-a completat pe seful statului: „Chiar in regiunea in care ati facut vizita dumneavoastra in vara asta“. Basescu a ras si a raspuns: „Stiu eu daca o fi vreo legatura, dar se pare ca sunteti convingator“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.