In sistemul de invatamant, Guvernul are grija sa acorde, in 2008, tichete cadou si tichete de cresa numai cadrelor din administratia inspectoratelor scolare, a caselor corpului didactic, cluburilor sportive si din palatele copiilor. In consecinta, d
In sistemul de invatamant, Guvernul are grija sa acorde, in 2008, tichete cadou si tichete de cresa numai cadrelor din administratia inspectoratelor scolare, a caselor corpului didactic, cluburilor sportive si din palatele copiilor. In consecinta, de aceste privilegii beneficiaza persoanele numite in functii pe criterii politice. „Prin proiectul Legii bugetului de stat pe anul 2008, Guvernul a acceptat ca autoritatile centrale ale statului, precum si alte categorii socio-profesionale din sistemul bugetar sa-si prevada fonduri pentru acordarea tichetelor cadou si a tichetelor de cresa, in timp ce pentru marea majoritate a salariatilor din invatamant ele nu exista, demonstreaza ca o lege cu caracter social, cum este Legea nr.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.