Drama de razboi „Iluzia cea mare“ incepe pe TVR Cultural, de la ora 20.00. In timpul Primului Razboi Mondial, doi ofiteri francezi - capitanul Boeldieu, de origine aristocrata, si locotenentul Marechal, mecanic in viata civila, sunt luat
Drama de razboi „Iluzia cea mare“ incepe pe TVR Cultural, de la ora 20.00. In timpul Primului Razboi Mondial, doi ofiteri francezi - capitanul Boeldieu, de origine aristocrata, si locotenentul Marechal, mecanic in viata civila, sunt luati prizonieri. Impreuna cu alti colegi de detentie, ei pun la cale saparea unui tunel prin care sa poata evada. Productia „Offset“, cu Alexandra Maria Lara in rol principal, incepe, de la ora 20.00, pe HBO. In timpul unei vizite in Romania, un tanar german se indragosteste de o romanca si ii propune acesteia sa se casatoreasca si sa plece impreuna in Germania. Femeia trebuie sa aleaga intre o viata incerta alaturi de iubitul sau, in strainatate, sau sa dea curs avansurilor mai vechiului sau pretendent, pentru o viata lipsita de griji, insa fada, in Romania.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.