"S-a depus o plangere impotriva actului de procedura penala, emis in cursul urmaririi penale. Acum, analizam daca s-au indeplinit conditiile de fond si forma pentru emiterea lui", a aratat Kovesi, adaugand, potrivit Mediafax, ca totusi nu crede in e
"S-a depus o plangere impotriva actului de procedura penala, emis in cursul urmaririi penale. Acum, analizam daca s-au indeplinit conditiile de fond si forma pentru emiterea lui", a aratat Kovesi, adaugand, potrivit Mediafax, ca totusi nu crede in existenta unor vicii de procedura. "Ma astept sa nu am surprize", a subliniat procurorul general. Kovesi a mai spus ca dosarele in care sunt cercetati Ion Iliescu (cu privire la implicarea in mineriada din '90) si Dan Iosif (cu privire la Revolutia din 1989) merg mai departe. Astfel, decesul lui Dan Iosif - survenit ieri - nu va influenta ancheta procurorilor. "Nu ne afecteaza in nici un fel. Cercetarea penala nu continua in ceea ce-l priveste, dar exista si alte persoane care au calitatea de civili si care sunt cercetate in acest caz. Dosarul va merge mai departe", a explicat Kovesi. (B.C.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.