BenQ a anuntat ieri incheierea un parteneriat cu distribuitorul IT&C  Scop Computers, in vederea cresterii acoperirii pietei de distributie din Romania si extinderea accesibilitatii produselor BenQ catre utilizatorul final, informeaza un com
BenQ a anuntat ieri incheierea un parteneriat cu distribuitorul IT&C Scop Computers, in vederea cresterii acoperirii pietei de distributie din Romania si extinderea accesibilitatii produselor BenQ catre utilizatorul final, informeaza un comunicat al companiei.
Parteneriatul va acoperi gama completa de produse IT BenQ, monitoare LCD, proiectoare, camere foto digitale, notebook-uri Joybook si accesorii. "Prin parteneriatul cu Scop Computers, ne propunem sa intarim forta canalului nostru actual si sa atingem un segment nou de utilizatori. Urmarim o dezvoltare importanta pentru anii urmatori si, pentru aceasta, este firesc sa crestem numarul de parteneri", declara Mike Borze, Managing Director BenQ pentru Europa Centrala si de Est. Horia Chitu, director executiv al Scop Computers, considera ca parteneriatul este foarte important datorita retelei de parteneri prin care Scop Computers isi promoveaza produsele, dar si viitoarele proiecte vizate de cele doua companii. "Ţintim un volum de 28 milioane euro pentru 2008, ce vine din zona de produse IT, monitoare, proiectoare, camere foto digitale si, in special, din notebook-uri Joybook.
Puterea de finantare a canalului de catre distribuitori este importanta, iar acesta a fost, alaturi de traditia si experienta bogata, unul dintre criteriile pentru care Scop Computers devine partener BenQ", adauga Bobby Durbac, Marketing Manager BenQ pentru Romania.
Conform studiilor de piata si estimarilor companiei, monitoarele BenQ ocupa una dintre primele 3 pozitii, proiectoarele reprezinta optiunea a 40% dintre utilizatori, compania fiind lider pe piata din Romania pe acest segment in ultimii ani. In segmentul de camere foto digitale, prin corelarea dintre specificatiile tehnice si calitatea produselor, BenQ a avut de-a lungul timpului o pozitionare constanta in primii 5 jucatori din piata locala.
Corporatia este formata din trei grupuri principale de afaceri: Digital Media Business Group, Integrated Manufacturing Service Business Group si Mobile Communications Business Group. Veniturile in 2006 ale Corporatiei BenQ au depasit 6,2 miliarde dolari.
Grupul BenQ este format in prezent din zece companii, printre care si BenQ Corporation, care opereaza independent folosind resursele comune.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.