Parchetul General a dispus neinceperea urmaririi penale fata de seful DNA, Daniel Morar, acuzat de abuz in serviciu, intr-o plangere formulata de Corina Voiculescu. Intr-o rezolutie a Parchetului General semnata de procurorul sef Foitos se sustine ca
Parchetul General a dispus neinceperea urmaririi penale fata de seful DNA, Daniel Morar, acuzat de abuz in serviciu, intr-o plangere formulata de Corina Voiculescu. Intr-o rezolutie a Parchetului General semnata de procurorul sef Foitos se sustine ca seful DNA avea dreptul sa ceara SRI informatii cu privire la Corina Voiculescu. Corina Voiculescu a depus in 26 aprilie 2007 o plangere impotriva lui Morar, solicitand tragerea la raspundere a acestuia pentru abuz in serviciu contra intereselor persoanelor. Concret, potrivit Mediafax, Corina Voiculescu se plangea de faptul ca DNA ar fi trimis o adresa Serviciului Roman de Informatii care viza persoana sa, aceasta neavand cunostinta ca ar avea calitate procesuala in vreun dosar penal. (A.G.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.