Mijlocasul stelist Banel Nicolita va fi desemnat, maine, ambasador antirasism din partea Romaniei. El va intra, astfel, in grupul jucatorilor profesionisti din intreaga lume care promoveaza toleranta si fair-play-ul pe terenul de joc si in afara ace
Mijlocasul stelist Banel Nicolita va fi desemnat, maine, ambasador antirasism din partea Romaniei. El va intra, astfel, in grupul jucatorilor profesionisti din intreaga lume care promoveaza toleranta si fair-play-ul pe terenul de joc si in afara acestuia. Ambasadorul antirasism este un concept al Federatiei Internationale a Fotbalistilor Profesionisti, implementat de Asociatia Fotbalistilor Amatori si Nonamatori, Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii, Federatia Romana de Fotbal si Open Society Institute in cadrul proiectului „Rasismul strica jocul, violenta distruge vieti“.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.