Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii care nu au domiciliul in Bucuresti si doresc sa stea la hotel, sa beneficieze in anul 2008 de cazare in hotelurile Bucuresti si Monte-Nely, la tarife cuprinse intre 127 lei si 330 lei
Biroul Permanent al Camerei Deputatilor a decis ieri ca deputatii care nu au domiciliul in Bucuresti si doresc sa stea la hotel, sa beneficieze in anul 2008 de cazare in hotelurile Bucuresti si Monte-Nely, la tarife cuprinse intre 127 lei si 330 lei pe zi.
Conform secretarului Camerei Ioan Munteanu, chestorul Miron Ignat a negociat cu reprezentanti ai celor doua hoteluri, cu care Camera Deputatilor a avut contracte si pana acum, si s-a ajuns la concluzia ca tarifele pentru anul 2008 vor fi mai mari cu 9,2% decat cele din acest an.
Potrivit memorandumului aprobat de Biroul Permanent, in urma negocierilor, care au avut loc pe 3 si 4 decembrie, s-a stabilit ca tarifele de cazare vor fi de 127 lei pe zi pentru o camera cu un pat, 244 lei pe zi pentru o camera dubla in regim single si 330 lei pe zi pentru un apartament. Pe de alta parte, conducerea Camerei Deputatilor a aprobat, ieri, achizitionarea de bunuri si aparatura tehnica in valoare de 13,2 milioane lei pentru summit-ul NATO. Printre aceste bunuri se numara 60 de camere video, 100 de LCD inclusiv sistem de sustinere, 6 echipamente de aer conditionat, 10 sisteme de inregistrare audio, o masa de consiliu, 5 seturi de canapele si fotolii din piele si 30 de fotolii de piele, 4 aparate de control bagaje, 4 porti detectie metale. Alte cheltuieli vor fi facute pentru o linie de autoservire cu acces pe doua intrari, o masina de spalat vase mari de bucatarie, 10 radiatoare infrarosu, o autospeciala izoterma 3,5 tone pentru transport alimente.
Secretarul Camerei Deputatilor Ioan Munteanu a precizat ca bugetul Camerei pe 2008 a fost suplimentat, prin Hotarare de Guvern, cu 25,46 milioane lei pentru organizarea summit-ului NATO, din care 13,2 milioane lei au fost destinati pentru dotari.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.