Deputatul PNL Nicolae Popa a declarat ca ia in considerare posibilitatea de a intenta un proces civil impotriva presedintelui Traian Basescu, solicitand ca acesta sa despagubeasca statul cu suma cheltuita pentru organizarea referendumului. Motivul p
Deputatul PNL Nicolae Popa a declarat ca ia in considerare posibilitatea de a intenta un proces civil impotriva presedintelui Traian Basescu, solicitand ca acesta sa despagubeasca statul cu suma cheltuita pentru organizarea referendumului. Motivul pe care liberalul l-ar putea invoca ar fi acela ca referendumul convocat de Traian Basescu nu a avut obiect, in conditiile in care Guvernul isi asumase raspunderea pentru legea uninominalului. De asemenea, deputatul PNL Mihaita Calimente a declarat ca, prin organizarea referendumului, presedintele a folosit cele 13 milioane de euro pentru a face campanie PD si PLD.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.