La doi ani dupa relansarea pe piata romaneasca, investitiile Cosmote ajung la 450 milioane de euro, au anuntat ieri reprezentantii operatorului. Cosmote va ajunge la o acoperire de aproape 98% din populatie si 86% din teritoriu pana la sfarsitul aces
La doi ani dupa relansarea pe piata romaneasca, investitiile Cosmote ajung la 450 milioane de euro, au anuntat ieri reprezentantii operatorului. Cosmote va ajunge la o acoperire de aproape 98% din populatie si 86% din teritoriu pana la sfarsitul acestui an si estimeaza ca va atinge, pana la sfarsitul acestui an, un numar total de 1.100 angajati. Operatorul are in prezent peste 3 milioane de utilizatori, dintre care aproape 2 milioane s-au alaturat intr-un singur an. In primele noua luni ale acestui an, compania a raportat venituri de 105,2 milioane de euro si pierderi operationale de 27,4 de milioane de euro. Pentru 2008, grupul elen estimeaza ca subsidiara din Romania va trece pe profit operational si pe castig net in 2009.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.