"Sunt multe indicii care ne fac sa fin suspiciosi. Avem banuieli ca presedintele federatiei a vandut meciurile cu Belarus si Romania. Aceasta echipa a Albaniei a facut meciuri mari cu Olanda si Bulgaria pentru a pierde apoi alte partide in mod nejust
"Sunt multe indicii care ne fac sa fin suspiciosi. Avem banuieli ca presedintele federatiei a vandut meciurile cu Belarus si Romania. Aceasta echipa a Albaniei a facut meciuri mari cu Olanda si Bulgaria pentru a pierde apoi alte partide in mod nejustificat. Sunt decis sa merg pana la capat in acest caz", a declarat Pango, citat de "La Stampa". Pango care a mai spus ca unul dintre cei mai importanti oameni din federatie este proprietarul unei societati de pariuri. Pango, la fel ca si premierul Albaniei, Sali Berisha, acuza infrangerile cu Belarus (scor 2-4) si Romania (scor 1-6), din ultimele doua meciuri din preliminariile Campionatului European din 2008. Dupa aceste partide, selectionerul croat al Albaniei, Otto Baric, a decis sa nu isi prelungeasca acordul. Presedintele Federatiei Albaneze de Fotbal, Armand Duka, nu a facut nici un comentariu la aceste acuze, dar secretarul general, Arben Bici, a spus: "Sustinem initiativa ministrului. Este greu de crezut ca jucatorii pot fi inclusi in astfel de combinatii!". Premierul Albaniei, Sali Berisha, a declarat la sfarsitul saptamanii trecute ca ultimele doua meciuri ale nationalei Albaniei din preliminariile Campionatului European din 2008, cu Romania (scor 1-6) si Belarus (2-4) au fost "trucate pentru mafia pariurilor" si i-a acuzat pe jucatori ca au "dezonorat" tricoul albanez. Romania a invins, pe teren propriu, cu 6-1, reprezentativa Albaniei, in ultima etapa a grupei G a preliminariilor lui Euro 2008, dar era calificata la turneul final indiferent de rezultatul acestei partide. Oficialii FRF au negat orice aranjament. "Nu vreau sa-l jignesc, dar Berisha nu se pricepe la fotbal! La 6-1, ce mai poti sa spui?", declara Mircea Sandu dupa tragerea la sorti a grupelor de la Euro 2008. La randul sau, Ionut Lupescu, director general al FRF, a spus: "E scandal la ei, intre premier si seful federatiei. Probabil ca se folosesc de aceste meciuri pentru a-si regla conturile!". "Nu ma intereseaza. Nu discut. E o prostie!", a spus selectionerul "tricolorilor", Victor Piturca. (MIG)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.