France Telecom, proprietarul operatorului de telefonie mobila Orange, intentioneaza sa isi accelereze procesul de crestere pe termen mediu si urmareste in continuare toate oportunitatile de achizitii pe pietele cu ritm accelerat de dezvoltare, transm
France Telecom, proprietarul operatorului de telefonie mobila Orange, intentioneaza sa isi accelereze procesul de crestere pe termen mediu si urmareste in continuare toate oportunitatile de achizitii pe pietele cu ritm accelerat de dezvoltare, transmite Reuters, citat de Mediafax. Cel mai mare operator de telefonie din Franta a stabilit drept obiectiv pentru anul 2008 inregistrarea unui flux organic de numerar de peste 7,5 miliarde de euro. In cadrul strategiei de dezvoltare prezentate investitorilor, compania isi mentine obiectivele pentru anul 2007. Pentru anul 2007, France Telecom a confirmat ca isi va stabiliza marja de profit brut raportat la anul 2006, iar rata investitiilor va reprezenta 13% din venituri. In 2008, compania vizeaza imbunatatirea fluxului de numerar, stabilizarea marjei de profit brut la nivelul din 2007 si mentinerea constanta a nivelului investitiilor. "Imbunatatirile semnificative in ceea ce priveste fluxul de numerar vor asigura spatiu de manevra pentru majorarea dividendelor. Avand in vedere cresterea fluxului de numerar in 2007, dividendele, care urmeaza sa fie platite in 2008, se vor plasa intre 1,2 euro si 1,3 euro pe actiune", a declarat intr-un comunicat directorul general al companiei, Didier Lombard. Compania a anuntat ca va actiona, in continuare, "precaut si selectiv" in ceea ce priveste deciziile de achizitii sau vanzari si se va concentra asupra obiectivelor de pe pietele cu ritm ridicat de crestere. France Telecom este prezent in Romania prin divizia de telefonie mobila Orange. Compania Orange Romania este cel mai mare operator local de telefonie mobila in functie de numarul de clienti, care tinteste pana la sfarsitul anului pragul de 10 milioane de utilizatori, potrivit declaratiilor lui Richard Moat, CEO Orange Romania.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.