Senatorii au adoptat un proiect de hotarare, initiat de conservatorul Marius Marinescu (foto), prin care solicita Curtii de Conturi sa inceapa un control privind achizitiile pu­blice facute de Primaria Capitalei. Marius Marinescu a preci
Senatorii au adoptat un proiect de hotarare, initiat de conservatorul Marius Marinescu (foto), prin care solicita Curtii de Conturi sa inceapa un control privind achizitiile pu­blice facute de Primaria Capitalei. Marius Marinescu a precizat ca acest control vizeaza strict achizitiile publice facute de Primarie si ca este unul tema­tic, el vizand in principal achi­zitiile privind bordurile sau as­faltarile din Bucuresti. Vice­pre­sedintele PC a mai mentionat ca acest control nu are legatura cu controlul efectutat de Curtea de Conturi anul acesta la Pri­ma­ria Capitalei. "Senatorii au vo­tat aceasta hotarare, mai pu­tin senatorii PD care sunt ala­turi de mafie", a precizat Ma­rius Marinescu.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.