Un american a fost condamnat la peste patru ani de inchisoare, dupa ce si-a pacalit prietenii si rudele ca, in schimbul unor sume de bani, sotia sa, agent guvernamental, poate aranja ca problemele lor medicale sa fie diagnosticate prina€¦ s
Un american a fost condamnat la peste patru ani de inchisoare, dupa ce si-a pacalit prietenii si rudele ca, in schimbul unor sume de bani, sotia sa, agent guvernamental, poate aranja ca problemele lor medicale sa fie diagnosticate prina€¦ satelit. Brent Eric Finley (38 de ani) a fost condamnat, de catre un tribunal din Monroe, Louisiana, la 51 de luni de inchisoare, ce vor fi urmate de trei ani de eliberare conditionata. Sotia sa se afla deja la inchisoare, sentinta in cazul sau (63 de luni) fiind stabilita la sfarsitul acestei veri. Ambii au fost obligati sa restituie cei 873.000 de dolari primiti de la credulele lor victime. Autoritatile  au precizat ca Brent Finley a reusit sa convinga numeroase persoane ca sotia sa, Stacey Finley, este un agent CIA, functie ce ii permite sa aranjeze scanari medicale ale oricarui organism viu de pe Terra, prin satelit. Celor care au dat bani in acest sens, li s-a promis ca orice boala va putea fi detectata, fara ca ei sa fie nevoiti sa se prezinte la vreun spital. Apoi, in caz ca se va descoperi vreo afectiune, agentii secreti ai CIA le vor administra medicamente speciale, in timp ce dorm.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.