Fostul ministru al Controlului in Guvernul Adrian Nastase, Ionel Blanculescu, a fost exclus ieri din PSD Bucuresti, din cauza ca a dat partidul in judecata. "L-am exclus pe motivul ca, inainte sa vina sa discute cu organizatia, dupa ce ca nu a avut a
Fostul ministru al Controlului in Guvernul Adrian Nastase, Ionel Blanculescu, a fost exclus ieri din PSD Bucuresti, din cauza ca a dat partidul in judecata. "L-am exclus pe motivul ca, inainte sa vina sa discute cu organizatia, dupa ce ca nu a avut activitate in cadrul partidului, dansul s-a dus sa dea partidul in judecata, sa dea organizatia in judecata. Deci el trebuia sa vina la organizatie, de unde a fost propus, trebuia sa discute cu presedintele Tudorache, sa vada de ce nu il vor oamenii", a explicat presedintele PSD Bucuresti, Marian Vanghelie. Pe de alta parte, Comitetul Executiv al PSD Bucuresti a decis ca noii parlamentari care vor reprezenta partidul vor fi Nora Rebreanu si Nicolae Marasescu la Senat  si Madalin Voicu la Camera Deputatilor. Nora Rebreanu si Nicolae Marasescu ii vor inlocui, la Senat, pe Corina Cretu, devenita europarlamentar si pe Dan Voiculescu, demisionar. Madalin Voicu il va inlocui la Camera pe Adrian Severin, devenit europarlamentar.


Despre autor:

Jurnalul National

Sursa: Jurnalul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.