Ca la fiecare sfarsit de an, publicatiile fac bilanturi. Iata ca Entertainment Weekly a facut, printre altele, un top al celor mai destepti 50 de oameni de la Hollywood. El cuprinde atat actori cat si regizori, scenaristi, producatori, dar si compoz
Ca la fiecare sfarsit de an, publicatiile fac bilanturi. Iata ca Entertainment Weekly a facut, printre altele, un top al celor mai destepti 50 de oameni de la Hollywood. El cuprinde atat actori cat si regizori, scenaristi, producatori, dar si compozitori sau impresari. Pe primul loc se afla regizorul Judd Apatow, iar pe ultimul, actorul Ben Affleck.

Primele trei locuri in top sunt rezervate regizorilor. Fruntas este Judd Apatow, regizor, scenarist si producator, mai putin cunoscut publicului larg. El a iesit la rampa recent cu trei comedii comerciale de succes, care au rulat si la noi. “Knocked Up”, “The 40 year old virgin” si “Superbad. Se pare ca umorul de care da dovada Apatow l-a adus in capul listei celor mai destepti oameni de la Hollywood, pentru ca, nu-i asa, iti trebuie ceva minte sa faci, in numai un an, 270 de milioane de dolari. Lui Apatow ii urmeaza Steven Spielberg si James Cameron. Doar 13 femei se afla in acest clasament, din care doar doua sunt clasate intre primii 20, Meryl Streep, pe locul 6, si Amy Pascal, co-presedinte Sony Pictures Entertainment, pe locul 15. Dintre compozitori, Gustavo Santaolalla , creatorul coloanei sonore din productiile “Brokeback Mountain” si “Babel”, se afla pe locul 48. Actorii sunt reprezentati de Will Smith, pe locul 5, Gerge Clooney, pe 13, Will Ferrell, pe 17 , Ben Stiller, pe 20, sau Johnny Depp, pe locul 21. O prezenta mai putin asteptata este cea a lui Sacha Baron Cohen, “Borat”, pe locul 34. Dintre actrite, przente sunt Jodie Foster, ocupand locul 30, Angelina Jolie, pe locul 33, fara a fi insotita, in top, de Brad Pitt, Cate Blanchett, pe locul 45. Pe ultimul loc se afla actorul, regizorul, scenaristul si producatorul Ben Affleck. In varsta de 35 de ani, acesta s-a facut remarcat pentru puterea sa de a invata din propriile greseli.

Lista celor 50 cei mai destepti oameni de la Hollywood:
01. Judd Apatow - 40 de ani - regizor, scenarist, producator
02. Steven Spielberg - 60 de ani - regizor, producator
03. James Cameron - 53 de ani - regizor, producator
04. Ari Emanuel - 46 de ani - partener Endeavor Agency
05. Will Smith - 39 de ani - actor, producator
06. Meryl Streep - 58 de ani - actrita
07. Tyler Perry - 38 de ani - actor, regizor, scenarist, producator
08.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.