Popa a spus ca procesul pe care l-ar putea deschide impotriva presedintelui ar putea fi motivat de faptul ca referendumul pentru introducerea votului nu avea obiect, Guvernul asumandu-si raspunderea pe un proiect de lege in acest sens, proiect care i
Popa a spus ca procesul pe care l-ar putea deschide impotriva presedintelui ar putea fi motivat de faptul ca referendumul pentru introducerea votului nu avea obiect, Guvernul asumandu-si raspunderea pe un proiect de lege in acest sens, proiect care insa nu a intrat inca in vigoare. La randul sau, deputatul PNL Mihaita Calimente a spus ca, prin organizarea referendumului pentru introducerea votului uninominal, presedintele a folosit cei 13 milioane de euro cheltuiti de Guvern pentru a face campanie PD si PLD. El a solicitat Administratiei Prezidentiale sa faca publica suma cheltuita in campania pentru referendum de catre presedinte, precum si lista eventualilor finantatori, cu documente justificative. Tot ieri, Curtea Constitutionala a anuntat ca se va pronunta in 12 decembrie asupra Legii alegerilor pe care Guvernul si-a asumat raspunderea si pentru care presedintele Basescu a formulat sesizare de neconstitutionalitate. (O.B.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.