Compania Al-Arrab NU a platit 35 milioane de euro in conturile Electroputere Craiova asa cum anuntase AVAS, pe 26 noiembrie. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) precizeaza ca informatia eronata pe care a dat-o publicitatii a fo
Compania Al-Arrab NU a platit 35 milioane de euro in conturile Electroputere Craiova asa cum anuntase AVAS, pe 26 noiembrie. Autoritatea pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS) precizeaza ca informatia eronata pe care a dat-o publicitatii a fost determinata de o eroare in procesul de comunicare dintre institutia romana si cumparatorul Electroputere, informeaza The Money Channel.

Potrivit prevederilor contractuale, investitorul are un termen de sase luni de la data transferului dreptului de proprietate asupra actiunilor, care in acest caz este 13 noiembrie 2007, pentru realizarea infuziei de capital de lucru in valoare de 37 milioane de Euro.

Infuzia de capital ar trebui sa rezolve criza de lichiditati cu care se confrunta Electroputere Craiova in acest moment. Firma saudita a preluat 62,82% din capitalul societatii, in cadrul unei tranzactii de peste 120 de milioane de euro.


Despre autor:

Romania Libera

Sursa: Romania Libera


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.