Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Adelina Elisei, a declarat ca intentioneaza sa-si schimbe domiciliul in Italia, acolo unde fotbalistul Cristi Chivu are un contract cu Inter Milano. Adelina a mai spus, intr-un interviu acordat revist
Prezentatoarea stirilor sportive de la Antena 1, Adelina Elisei, a declarat ca intentioneaza sa-si schimbe domiciliul in Italia, acolo unde fotbalistul Cristi Chivu are un contract cu Inter Milano. Adelina a mai spus, intr-un interviu acordat revistei italiene “Controcampo”, ca cele sase luni de relatie cu Chivu i-au schimbat viata foarte mult, “iar de acum se vor schimba si mai multe: tara, amici, loc de munca, mod de viata”. Adelina a mai povestit si cum a primit cererea in casatorie de la Cristi. “Dupa meciul Interului cu Atalanta, ne-am intors acasa. Eram impreuna cu alti amici sositi de la Bucuresti.


Despre autor:

Gardianul

Sursa: Gardianul


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.