Visa Europe si-a anuntat participarea la testarea O2 Wallet, primul program-pilot NFC (Near Field Communications) la scara larga care se va desfasura in Marea Britanie, a declarat compania intr-un comunicat de presa. Proiectul testeaza utilizarea tel
Visa Europe si-a anuntat participarea la testarea O2 Wallet, primul program-pilot NFC (Near Field Communications) la scara larga care se va desfasura in Marea Britanie, a declarat compania intr-un comunicat de presa. Proiectul testeaza utilizarea telefoanelor mobile pentru plata cumparaturilor, accesul la evenimente si chiar intrebuintarea lor drept carduri Oyster (principalul mijloc de plata in sistemul de transporturi din Londra), prin simpla apropiere a telefonului de un cititor de carduri. Perioada de teste dureaza 6 luni, implica peste 500 de persoane si se va desfasura in locatii selectate din Londra, pana la sfarsitul lui mai 2008.


Despre autor:

Curierul National

Sursa: Curierul National


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.