Raportul comisiilor va fi trimis conducerilor celor doua Camere ale Parlamentului, senatorii si deputatii urmand sa se pronunte prin vot astazi. "Votul in unanimitate este in primul rand o obligatie si sper ca activitatea Serviciului de Informatii Ex
Raportul comisiilor va fi trimis conducerilor celor doua Camere ale Parlamentului, senatorii si deputatii urmand sa se pronunte prin vot astazi. "Votul in unanimitate este in primul rand o obligatie si sper ca activitatea Serviciului de Informatii Externe, in cazul in care voi fi votat de catre plenul Parlamentului Romaniei, sa se bucure de aceeasi apreciere ca intotdeauna. Sper, totodata, ca intr-un contex international complicat, Romania sa aiba tot ceea ce ii trebuie pentru a-si pastra fiinta, pentru a fi intotdeauna bine aparata. Cred ca politica noastra externa are nevoie de energie, cred in vocea puternica a Romaniei", a spus Ungureanu, la finalul audierii sale. Intrebat despre avertismentele de la fosti sefi SIE, Ungureanu a aratat ca nu se asteapta la o activitate usoara. "Eu nu cred ca, in momentul in care pornesti la treaba, indiferent ce functie ocupi in administratie, se anunta vremuri bune. Munca serioasa presupune privatiune, presupune si insomnie, transpiratie si incruntari. Eu cred ca am dovedit ce inseamna acest lucru si cred ca Romania are nevoie de munca serioasa", a apreciat el. Intrebat de ce a preferat postul de director al SIE celui de europarlamentar, Ungureanu a raspuns ca "nu exista o preferinta, ci exista datorii pe care fiecare intelege sa si le asume". (R.I.P.)


Despre autor:

Ziua

Sursa: Ziua


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.